Actieve Producties/speellijst - vorige producties
 

VORIGE PRODUCTIES

Actieve Producties/speellijst - vorige producties - Theaterloods-B zeeuws jeugdtheater

   Het Verzet  (VO,bb)                Booking
Download hier de flyer van Het Verzet! 
Foto's Het Verzet!

Educatie: Nagesprek PDF
Filmpje Het Verzet Omroep Zeeland!De Jacht     (VO vanaf 14jr)                                              booking
Download hier de flyer                      
Download hier leerkracht / leerling commentaar.
Plotseling staan een man en een vrouw in de deuropening van het klaslokaal. Ze zoeken. Ze zoeken hun zoon Max, die wel niet meer bij hen woont, maar af en toe nog naar huis komt. Om te eten. Ze hebben hem nu al een paar weken niet gezien. Weet iemand uit de klas waar hij kan zijn ? De ouders vertellen het verhaal van een talentvolle, levenslustige jongen, die slaaf werd van zijn onbeheersbaar verlangen naar drugs. Een voorstelling zonder rust, want de jacht gaat door.
foto: Ruben Oreel  


TL-B: GIF: een theatrale lezing            
Download hier de flyer van GIF  
Filmpje van Impressie van GIF met leerlingenGIF is een theatrale tekstlezing over jongeren en onverantwoord alcoholgebruik. Maar ook over ouders die denken dat het zo’n vaart niet zal lopen.GIF is dus bedoeld voor jongeren van 15, 16 jaar – en voor hun ouders van alle leeftijden. De leerlingen zullen worden geconfronteerd met situaties die ze in hun omgeving zullen herkennen, zoals: scheiding, verslavingsgevoeligheid en verschillende opvoedstijlen.  


TL-B: De Val  

Klik foto voor FLYER!

De Val is een theaterspel geinspireerd op de roman "Vlam" van Floortje Zwigtman. 
In een dictatuur houdt de geheime dienst alle onderdanen dag en nacht in de gaten. Helaas zijn er altijd weerbarstige personen die onder die controle uit proberen te komen. De dicator is dus niet zo gecharmeerd van kunstenaars. Ook popmusici zijn van die ongrijpbare dwarsliggers. Als de enige dochter van de dictator voor zo'n zingende gitaarfreak valt, dan grijpt de dicatuur onmiddellijk in. Die liefdesrelatie moet koste wat kost verijdeld. Een producite gemaakt voor de maand van de vrijheid uitgvoerd in 2014 in De Loodsen Sociëteit in Vlissingen,TL-B: De Draad   2015
     Klik:   Affiche   Flyer   Artikel             
Een moeder met kind overnacht bij familie in België. Als ze terug wil keren naar haar dorp in Zeeuws Vlaanderen, ontzegt een militair, die wacht loopt bij de ‘elektrieken draad’, haar de doortocht. Wat heeft ze ervoor over om haar vrijheid weer te verkrijgen? Een productie voor in de kleine theaters voor volwassenen.